Strategier, mål och ukulele

internat.3Om någon hade sagt till mig, sommaren 2009, när jag precis hade tagit examen och jobbade som kvällstidningsfotograf på GT – att jag om några år kommer att sitta med som kommunikatör i allmäntandvårdens ledningsgrupp på Folktandvården Västra Götaland – hade jag trott att någon skojade med mig. Men nu är det så, vilket är både utmanande och spännande! Gillar att få blanda det kreativa där jag får producera personaltidningen På Bettet, fotografera, skriver nyheter, skapa filmer och jobba med webb – och att jobba strategiskt med övergripande kommunikationsfrågor. internat3.3Som en del av mitt uppdrag följde jag med ledningsgruppen på internat till Gullmarsstrand. Där ägnade vi två dagar åt att gå igenom alla mål, överenskommelser och strategier som gäller för 2015. Och vilka av dessa mål som ska prioriteras när det gäller kommunikation.internat.5Dagens kloka ord fick bli dessa som jag tror mycket på. Ibland kan man vilja så mycket och bara nöja sig med det bästa, att det leder till att man inte gör något alls. Det är alltid bättre att ta små steg mot ett mål och kanske komma halvvägs, än att bara se begränsningarna och bli kvar på botten. internat.2Men vi sysslade inte bara med stora tankar och kloka ord. Som gemensam kvällsaktivitet lärde vi oss att spela ukulele! Fick kraftig flashback från kulturskoletiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.