Senaste-listan: oktober

Senaste lyssnade podcast: Vätskemyten, Kropp och själ i P1. Ha! Det var väl det jag misstänkte hela tiden. Alla dessa hälsotips som säger att man ska dricka si och så mycket vatten om dagen är bara bluff. Man ska dricka när man är törstig. Punkt.

Senaste inkomna SMS: ”Snyggt! Tror det är likadan som vi har” /Mamma. Skickade bild på vår nya köksblandare, vår förra gick sönder förra veckan och nu kom äntligen en rörmokare och installerade ny.

Senaste mobil-bilderna: Testar att rock-ringa, nya köksblandaren och redo för jogg i spejsiga tights från USA:mobilbilder

Senaste TV-tittande: Bonde söker fru – avsnitt 2, säsong 10. Har sett nästan alla säsonger sedan starten 2006. I år hejar jag extra på Stefan för hans humor, och Marcus för att han är en heläkta Närking! Känner mig som hemma när han är i rutan.

Senast sedda Youtube-klipp: Jag har sagt det förr och jag säger det igen – Hans Rosling for president!

Senast lästa bok: Deckaren Ond bråd död i Venedig” av Donna Leon

Senast nedladdade app: Wunderlist, som jag blev kär i på sekunden. Har redan gjort massa listor på kom-ihåg-bra-saker-att-minnas.

Senast spelad på Spotify: When the Mourning Comes – Christian Kjellvander, Easy Love – Sigala, Dör för dig – Danny Saucedo

Musik

Senaste kom-ihåg-anteckningen: För över bilder från mobilen till datorn (redan! full igen)

Senaste köpen: ett. höstjacka från HM, två. vattenflaska från XXL, tre. bokstöd Evert Taube från Bokmässan

inkop

Senaste bio-filmen: Everest. Blev bjuden av Rikards syster och pojkvän. När jag fick se trailern skrek först: ALDRIG I LIVET! Gillar inte psykologisk otäcka filmer. Men jag är SÅ glad att de övertalade mig. Fantastiskt mäktig film. Otäck – ja, men helt klart värt varenda minut! Bygger på en sann historia.

Lista från Elsa!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.