Veckans jobb-bild!

imageI veckan fotograferade jag tandläkaren Julia till en artikel i personaltidningen. Hon kommer från Transylvanien (bara det i sig är ju supercoolt!) där hon utbildade sig till tandläkare och hade egen praktik. Men så flyttade hon till Sverige med kärleken för två år sedan, började jobba i Kärra och nu talar hon redan flytande svenska!

Efter mina drygt fyra år på Folktandvården har jag tagit otaliga porträtt inne på klinik. Alltid en utmaning att få till något nytt när alla lokaler ser i princip likadana ut. När jag har möjlighet försöker jag därför hitta något intressant i omgivingarna nära kliniken. Denna gång fick en tegelvägg med lite utsmyckning fungera som inramande bakgrund, och Julia fick balansera på intilligande mur. Älskar att fotografera när möjligheterna är begränsade och man får utnyttja det som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.