5 år som kommunikatör!

I måndags firade jag 5 år som kommunikatör på Folktandvården Västra Götaland! 5 år!!! Hur galet känns inte det!

När jag kom till jobbet väntade den här lilla överraskningen på skrivbordet!

5arEn av mina fantastiskt gulliga kollegor hade pysslat och bakat en muffins med dekorationer i form av en kamera och penna som omfamnas av en tand. Hur fint var inte det! 5ar.2MUMS! 5ar.3.webbKänns extremt avlägset sedan jag började här. Beror nog på att jobbet, uppdragen och arbetsplatsen varierat under denna tid. Har jobbat med allt från att driva intranätet, externa webben, utbildat chefer i mediehantering, suttit i ledningsgrupp och stöttat många olika projekt.

Idag ligger mitt främsta fokus på att ansvara för den redaktionella kommunikationen i organisationen. Ett väldigt varierat jobb där jag får vara ute och träffa folk, fotografera, filma, skriva, producera tidning, webb, sociala medier, utbilda kollegor och planera strategiskt för framtiden.

5ar.4Så här såg det ut för 5 år sedan när det begav sig. Började min tid med att dela rum med chefen. Idag har jag bytt upp mig till större skrivbord och dela rum med en kollega!

  1 comment for “5 år som kommunikatör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.