Lisa Larson i Göteborg och Japan

I helgen var mina föräldrar på besök. Då passade vi på att besöka Röhsska museet och den nyöppnade utställningen om Lisa Larson!lisalarson.webbÄr som många andra otroligt förtjust i hennes fantasifulla djur! Speciellt det här lejonet.lisalarson3.webbOch den här elefanten vill jag ha!lisalarson.2.webbLisa Larson är väldigt stor i Japan och hon tillverkar många produkter till Japan som inte går att köpa någon annanstans. När jag och Rikard var i Tokyo för två år sedan hittade jag två T-shirtar med hennes tryck på (tröjorna längst upp).

lisalarsonjapanI vår ska vi dit igen och jag har spanat in den officiella Lisa Larson-shopen i Tokyo! Tills dess följer också butikens Instagram-konto: @lisalarsonjp Massa kul inspiration! (tacka gudarna för Google translate!) lisalarsoninsta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.