Två reklamfilmer som får mig att gråta

I veckan har jag sett två reklamfilmer som både fått mig att gråta. Och båda handlar om miljö. Inte varje dag det händer – så måste bara tipsa om dem!

Den första är HM:s ”Close the Loop” som får mig att känna mig stark och modig, som att hela världen är på väg att bli en bättre plats där alla får vara vem de vill utan att mobbas eller förtryckas. Dessutom är det viktigt med återvinning! Snygg är den också.

Den andra är reklamen för Göteborgs nya elbussar. Finns flera filmer men i denna börjar jag gråta redan efter ett par sekunder när passagerarna inser att de hamnat på samma buss med Zara. Som sen börjar sjunga och uppträda. Smart och vacker! Och för ett bra syfte – fler elbussar åt folket!

Elbussreklamerna är gjorda av byrån ”Forsman & Bodenfors” som även gjort Volvo Trucks reklamfilmer, där den mest kända är Epic Split med Jean-Claude Van Damme. Är sjukt nyfiken på hur arbetet på byrån ser ut. Vilka jobbar där och hur ser deras kreativa arbetsprocesser ut? Se gärna även alla Volvo Trucks reklamer nedan, fantastiskt smarta och genomtänkta:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.