Skärhamn, Åstol och en massa räkor

En av våra allra flitigaste stamgäster är vännen Christer från Stockholm – och numera även hans flickvän Kristin. Så himla trevligt när de kommer tycker vi!

Den här gången lyckades de pricka in soligaste och varmaste helgen i mannaminne. På lördagen passade vi på att åka ut på kusten.

Vårt första stopp blev Skärhamn ute på Tjörn. skarhamn3.webbVi lyckade slita oss från solen och gick in på Akvarellmuseet. Där visade de en utställning med skisser och teckningar från gamla och nya Disneyfilmer. Superfint! skarhamn.webbTill lunch blev det räkmacka på bryggan.skarhamn2.webb Sen hoppade vi på färjan som på 10 minuter tog oss till den lilla ön Åstol. skarhamn4.webb skarhamn5.webbVäl framme slängde vi av oss skor och strumpor och fötterna fick för första gången i år känna på värmande asfalt under sulorna. astol13.webbSlog oss ned på de här fantastiska klipporna och försökte förstå att vintern var över och att ett annat liv börjar nu.astol.webbSvalkade fötterna i havet. astol6.webbGratis tångbad!astol4.webbastol5.webbastol2.webbastol7.webbSmå små trånga gränder med mysiga trädgårdar.     astol9.webbGullvivorna var monsterstora.astol3.webb Hungriga som vi var igen styrde vi stegen mot Åstols rökeri. Beställde in en stooooor tallrik med rökta räkor! astol11.webb astol10.webbSen var det tack och adjö för denna gång!astol12.webb

astol15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.