Herrljunga

Älskar som sagt att vara att på resande fot. Känslan av att vara på väg gör mig mer lugn och harmonisk än något annat. Och det krävs inte mycket. Känslan är lika befriande om jag så är på väg till andra sidan jorden som på ett tåg genom Västgötaslätten.

Herrljunga11

Ungefär en gång i veckan har jag turen att få lämna kontoret i Göteborg för att besöka någon av Folktandvårdens alla kliniker i Västra Götaland. Denna vecka var det Herrljunga som stod på agendan!

HerrljungaI Herrljunga sken solen men från träden regnade det rosa blomblad. Kändes som att vara i Japan igen!Herrljunga2Herrljunga3På lunchen sprang jag av en slump på detta hus som låg två minuter från tågstationen.Herrljunga6Både innergården och butiken inne i huset var magiskt. På riktigt. Jag trodde jag hade förflyttats till en annan värld. Typ ett slott i England. Och i högtalarna spelades musik av Secret Garden som förstärkte känslan maximalt. Herrljunga10När sen den här karismatiske butiksägaren och hans hund tog emot med flärd ville jag flytta in.Herrljunga8Herrljunga5Tog med mig en bit av känslan hem och köpte två glasflaskor för 60:- (samma som högra bilden nedan). Dem ska jag fylla med kvistar och blommor från vår uteplats hemma. Herrljunga9Fika fanns också att köpa!Herrljunga4 Herrljunga7Så om ni besöker Herrljunga, eller byter tåg där, så rekommenderar jag starkt ett besök i Fenix-huset!

  1 comment for “Herrljunga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.