En tisdag i bilder

Första tisdagen, andra arbetsdagen, efter en fyra veckor lång semester. Måste erkänna att det var tungt att gå upp tidigt för jobb. Priset av att ha haft en alldeles, alldeles underbar semester.entisdag2.webb07:16 – Började dagen med att plocka lite sallad från vår pallkrage som äntligen börjar ge lite skörd. Sockerärtor! Tror inte det finns något godare på denna jord! Och rädisorna var stora som tennisbollar. entisdag3.webb07:38 – Sprang till båten som tar mig till jobbet. entisdag4.webb07:42 – Nya ryggsäcken från USA hängde med! entisdag5.webb07:43 – Välbekant utsikt numera. entisdag10.webb07:53 – Fördrev tiden med att drömma mig tillbaka till USA genom att lyssna på fantastiska bluegrassgruppen ”Krüger brothers”.entisdag9.webb entisdag6.webb08:02 – Sista vägen mot kontoret cyklade pärlan och kollegan Maria förbi!  entisdag7.webb09:00 – Började dagen med ett gemensamt enhetsmöte. Varje tisdag har vi stående möte framför vår ”Fokus”-tavla i 30 minuter där vi går igenom förbättringsförslag och hur veckan framöver ser ut. Vi turas om att ha ordförandeposten, en tandkrämstub markerar vems tur det är. entisdag8.webb10:36 – Vanligtvis får vi frukt på jobbet men den pausar på sommaren. Hade glömt det så fick springa ut i regnet och inhandla mig en banan för att hålla blodsockernivån stabil. entisdag11.webb12:20 – Efter några timmar vid datorn, intervju av ny medarbetare, ett par porträttfotograferingar och statistik-koll över våra nyheter på intranätet och externa webben var det dags för lunch. Matlåda med paj gjord på kantareller som vi plockat tidigare i sommar. Och så klart salladen jag plockade med mig på morgonen. entisdag12.webb13:20 – Vårt kontor är miljöcertifierat. För att fortsätta vara det måste vi alla se en film om miljö. Trevligt och lärorikt!  entisdag13.webb15:00 – Efter det tog jag cykeln ner på stan och Kulturkalaset. Där hade vi fixat med en fluorbar och personal från klinikerna stod och delade ut fluorskölj! Jag spelade in en kort film som jag sedan publicerade på intranätet, Youtube och LinkedIn.

16:31 – Efter jobbet hämtade Rikard upp mig i lånad bil. Målet var Nääs fabriker där vi skulle träffa ett par vars bröllop vi ska fotografera på lördag.

entisdag14.webb16:50 – Stannade kort på ett snabbmatshak för lite käk. entisdag15.webb18:23 – Alltid lite nervöst att träffa nya kunder men de visade sig som alltid vara fantastiskt trevliga! Passade på att ta några provbilder i det fina vädret. entisdag16.webb18:39 – Efter mötet passade vi på att beställa in varsin drink (alkoholfri för chauffören!). Kände oss fnissigt busiga som drack drink en vanlig tisdag. Hör inte till vanligheterna i vår vardag!entisdag18.webbentisdag17.webbentisdag19.webb19:35 – Kylskåpet hemma ekade tomt så fick stanna och inhandla de viktigaste förnödenheterna…entisdag20.webb… ja, allt kanske inte var livsviktigt. Men vi led båda av post-semester-syndrom och kände oss deppiga. Och helt klart värda lite godis. Tog min favorit, Marabou Lemon & Ginger!entisdag21.webb19:59 – Hemma landade jag på min favoritmatta. Perfekt för att titta på TV och stretcha längdryggen på samtidigt.entisdag22.webb20:25 – Lyckan total när gamla avsnitt av Kardashians visades på kanal 11! Bästa botemedlet för akut vardagsdepp.entisdag23.webb22:01 – Några minuter vid datorn innan läggdags.entisdag24.webb22:25 – Och sist, men inte minst, rengöring mellan tänderna! Har aldrig skött det där med tandtråd, trots att jag jobbar där jag gör… Men efter senaste besöket hos tandläkaren då jag hade tre hål och på tok för mycket tandsten, har jag tagit mig själv i kragen. Vill INTE uppleva fler lagningar och tandstensborttagningar!entisdag25.webb

  2 comments for “En tisdag i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.